Artsy valmistaa kauniita ovimattoja kookoskuidusta. Ovimatot on tarkoitettu niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Matot tulevat Iso-Britanniasta.

Belgian Tapestries valmistaa korkealaatuisia, gobeliinityyppisiä sisustustyynynpäällisiä. Näitä on ilo myydä! Malleja löytyy niin vanhempien kuin nuorisonkin makuun.

Bremenin hopeatavaramerkki EDZARD® on erikoistunut korkealaatuisiin hopeoituihin ja tummumattomiin valokuvakehyksiin. Valikoimassa on myös muita laadukkaita tuotteita, kuten astioita ja kynttilänjalkoja. Vankkaa tuotantoa erinomaisella ammattitaitolla.

I Love it Here - brändin tuotteet tuovat ihanat englantilaisen puutarhan herkut meidänkin saataville. Suloiset jaloleinikit, pionit, ruusut ja monet muut ihanat kukat hehkuvat kaitaliinoissa, tableteissa, esiliinoissa, toilettilaukuissa ja kasvopyyhkeissä. Erityistä näissä tuotteissa on myös hyvä laatu. Ompeleet ovat todella siistit ja kangas on napakkaa.

Margit Brandt -tuotteet ovat korkealaatuista tanskalaista muotoilua. Ne tuovat luksushotellin tyyliä sinun arkeesi. Valikoimassa muun muassa puutarhapatsaita, kynttilänjalkoja ja muita sisustusesineitä.

Mathilde M:n tuotteet ovat ranskalaiseen tapaan hyvin viehättäviä ja hienostuneita. Valikoimaan kuuluu erittäin laadukkaita huonetuoksuja, kauniita astioita ja koriste-esineitä.

Ruotsalaisen Pure Effectin tuotteista olemme erityisen innoissamme! Niiden vaikutus perustuu maitohappobakteereihin ja sitä paitsi tuotteet ovat ympäristöystävällisiä sekä kauniita. On ihanaa ympäröidä itsensä hyödyllisillä mikrobeilla, probiooteilla. Happy Cleaning!

Ruotsista tulevat Sköna Tingin tuotteet ovat nostalgisia ja sanalla sanoen ihania. Ne sopivat erinomaisesti pieniksi lahjoiksi ja omaksi iloksi.

Plint logo

Plint on tanskalainen pieni tuotemerkki, joka valmistaa käytännöllisiä ja kauniita, nostalgisia tuotteita kotiin ja puutarhaan. Plintin erikoisuus on kestävät ja tyylikkäät kastelukannut. Metalliset kastelukannut ovat vahvoja ja tehty kestämään kovaakin kulutusta puutarhassa.

Tuotemerkit