Haluatko löytää sellaisia astioita, joita ei ole muilla? Jos kaipaat kotiisi yksilöllistä ilmettä, kannattaa tutustua valikoimaamme. Kauniit astiamme on tarkoitettu käyttöön, mutta myös tuomaan kodikkuutta keittiöön ja ruokailutilaan.

Astiat

Järjestä seuraavan mukaan:

Nappaa tästä ideoita keittiön arkeen ja juhlaan

Kaunista arkea pienillä jutuilla

Säilytä usein käytettävät kauniit kuivaruuat pöydällä lasipurkeissa. Esimerkiksi Margit Brandtin jalallinen lasipurkki on jo sinänsä koristeellinen. Murot, pastat tai herkut lasipurkissa tekevät siitä aivan erityisen.

Valitse kauneimmat konvehdit ja tee niistä vaihtuva asetelma Mathilde M:n pikkuiseen tarjoiluvatiin. Niin pienellä saa ihanaa ilmettä kotiin!

Miten säilytät kauniita astioitasi? Entäpä jos sommittelisit niistä asetelman vitriinikaappiin? Jos kaappisi on umpiovellinen, voit jättää ovet kauniisti raolleen, jolloin upeat astiasi koristavat huonettasi. Perinteinen tapa asetella lautaset pinoon ja kupit päällekkäin vie vähän tilaa, mutta ei ehkä ole kaikkein kaunein mahdollinen. Anna astiastosi päästä oikeuksiinsa asettelemalla posliinit edustavasti näkyviin. Myös Karuselli -lasten astiasto kestää katseet näkyvällä paikalla.

Juhlakattauksen viime silaus

Mietitkö juhlatarjoilua? Pienillä yksityiskohdilla saat kattauksen uudelle tasolle ja vieraat haukkomaan henkeään ihastuksesta. Valitse kauniit tarjoiluastiat. Asettele esimerkiksi leikkeleet rullille viuhkaksi ja koristele lautanen vihreällä tai värikkäällä. Esimerkiksi viinirypäleet ja pähkinät sopivat juustojen koristeeksi. Sitruunamelissan lehti tai basilika tuo väriä tuorejuuston päälle tai voiastiaan ja niin edelleen. Karpaloilla, pensasmustikoilla, hedelmillä ja muilla väripilkuilla tuot viimeisen silauksen juhlakattaukseen. Katso ideoita riittaskitchen Instagramista.

Edzardin voiastia tyylikkäällä kuvulla antaa säväyksen juhlakattaukselle. Voin lisäksi se sopii erinomaisesti tuorejuuston tai tahnojen tarjoiluun.