Meiltä löydät kivaa piristystä keittiön ilmeeseen: viehättävät astiat, kellot, kukalliset tekstiilit, nostalgiset lautasliinat sekä kuvat ja julisteet. Löydät myös probioottiset siivousaineet. Kokeiltuasi niitä et ehkä voi olla ilman. Maitohappobakteerit hajottavat lian ja rasvan tehokkaasti. Ne tekevät työtään vielä senkin jälkeen, kun sinä olet lopettanut siivouksen.

Luo keittiöösi lämminhenkinen tunnelma ja ripaus arjen ylellisyyttä. Valitsemamme tuotteet ovat laadukkaita. Voit luoda niillä kotiisi yksilöllisen ilmeen, sillä näitä tuotteita et löydä joka kaupasta. Monet tuotteistamme ovat myynnissä Suomessa ainoastaan Kukka & Kaalin verkkokaupassa ja kivijalkamyymälässä. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on tuotteisiin liittyviä kysymyksiä tai toiveita.

Keittiö

Järjestä seuraavan mukaan:

Poimi tästä ideat keittiön ilmeen piristämiseksi tai tuo keittiöön lisää tunnelmaa pienillä yksityiskohdilla.

Kodikas keittiö

Ranskalaisen Mathilde M:n sirot kahvikupit ja teekupit sekä mukit ovat viehättäviä. Valitse ihanat posliinit naiselliseen tyyliin, mummolatyyliin tai kodikkaaseen keittiöön. Löydät myös yhteensopivat ruokalautaset; syvät ja matalat lautaset sekä jälkiruokalautaset.

Sisustusvinkki: Jos sinulla on mahdollisuus säilyttää astioita lasiovellisessa kaapissa, kokoa ne kauniiksi sommitelmaksi hyllylle. Nappaa idea astiakaupan hyllystä, johon kupit on aseteltu näyttävästi lautasten kanssa päällekkäin. Asetelma vie enemmän tilaa kuin se, jos asettelisit astiat sisäkkäin pinoon. Saat siitä kuitenkin kauniin katseenvangitsijan silloin, kun astiat eivät ole käytössä.

Meillä on myös suloinen lasten astiasto, joka on oikein sopiva pienelle lapselle lahjaksi.

Margit Brandt -tuotteissa on kaunis lasipurkki. Jalallinen ja kannellinen purkki on ihanteellinen esimerkiksi herkkujen tai murojen säilytykseen ja tarjoiluun.

Koristeluvinkki: Murot tai kaunis pasta lasipurkissa on jo koriste sinänsä.

Saksalainen Edzard valmistaa kaikkea kaunista ja ihanaa, joka tekee arjesta juhlan. Nämä ylelliset tuotteet sopivat jokapäiväiseen käyttöön. Niitä ei kannata kätkeä kaapin perälle odottamaan juhlia. Juhlapöytä saa todella kauniin viimeistelyn näillä astioilla. Ylelliset maljakot sekä hopeoidut tarjoiluastiat ovat piste i:n päällä.

Vinkki juhlakattaukseen: Kaupan valmis tuorejuusto on oiva juhlatarjottava, mutta pakkaukset ovat yleensä tylsiä juhlapöydässä. Kata tuorejuusto hopeoidulle tarjoilulautaselle. Lisää juuston päälle esimerkiksi sitruunamelissan tai basilikan lehti.

Korkealaatuiset keittiötekstiilit ja seinäkoristeet

Kaitaliinat, tabletit ja esiliinat tuovat keittiöösi uuden ilmeen hetkessä. I Love it Here –tuotteista löytyvät raikkaat keittiötekstiilit niin pöydille kuin itsellekin sekä lahjaksi. Ihanat kukkakuosit tekevät ihmeitä.

Lahjavinkki: Monet tekstiilit sopivat myös lahjoiksi postitettaviksi ystäville. Lisää litteitä tai muita helposti postitettavia lahjoja löydät täältä.

Plintiltä valikoimassamme on nostalginen kello. Kello henkii 50-luvun tunnelmaa, mutta tämä suloinen kello sopii myös uudempaan sisustustyyliin. Siihen ihastuvat niin nuoret kuin vanhemmatkin.

Ruotsalaisen Sköna Tingin suositut nostalgiset kuvat muuttavat keittiön ilmeen hetkessä.

Vinkki keittiön ilmeen pikakohotukseen: Vaihtele kuvia seinillä ja tasoilla tunnelman mukaan ja nauti uudesta ilmeestä. Meiltä löydät myös ihanat lautasliinat ja niihin sopivat kynttilät. Klikkaa kynttilöihin täältä.

Askarteluvinkki: Askartele tunnelmalliset paikkakortit Sköna Tingin kukkakorteista. Ne saavat varmasti ihastuneita huokauksia juhlapöydässä.

Puhdas keittiö

Pure Effect valmistaa ympäristöystävälliset siivousaineet, jotka sisältävät probiootteja, hyviä maitohappobakteereita. Nämä tuotteet tuovat iloa arkeen. Kaikki Pure Effectin tuotteet löydät täältä.

Siivousvinkki: Pidennä pöytäliinan pesuväliä ja säästä luontoa. Suihkauta tahran päälle Pure Effectin ALL CLEAN -yleispuhdistusainetta. Anna vaikuttaa hetken ja pyyhi tahra kostealla liinalla.

Sokerina pohjalla

Keittiön sisustukseen mätsäävät herkut löydät täältä.