Pure Effect -tuotesarjasta olemme erityisen innoissamme. Tuotteet ovat paitsi kauniita, myös ympäristöystävällisiä ja tehokkaita. Tuotteiden vaikutus perustuu maitohappobakteereihin, mikä on ihan huippua. Se tarkoittaa, että kotonamme on vähemmän kemikaaleja. ALL CLEAN pakkaus on pieni, mutta riittoisa, ja siksi edullinen. Tuote sopii lähes kaikkeen kodin siivoukseen. Plussaa vielä on sekin, ettei aine tuoksu. Niin, päinvastoin poistaa pahoja hajuja, myös tekstiileistä. Mitä enempää kodin puhdistusaineelta voisi vielä vaatia? No, ehkä sen, että tuote olisi kotimainen. Nämä tuotteet ovat ruotsalaisia, kotimaassa ei tällaisia valitettavasti valmisteta.

ALL CLEAN - yleispuhdistusaineen rinnalla käytämme Pure Effect CLEAN BATH -tuotetta kylpyhuoneessa, johon kertyy kalkkisaostumia. Nämä kaksi ovat täydellinen parivaljakko! Voit ostaa nämä molemmat tuotteet yhdessä, jolloin saat ne halvemmalla.

Pure Effect -tuotteet ovat niin kauniita, että niitä on kiva pitää koko ajan käden ulottuvilla. Happy Cleaning!

Kodin puhdistus

Järjestä seuraavan mukaan:

Anna bakteerien huolehtia materiaaleistasi

Nykyään "puhdas" tarkoittaa muutakin kuin vain lian poistamista. Yhä useammat valitsevat ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Monet haluavat myös hyviä bakteereja elämäänsä – kehoon ja kotiin – probioottisemman elämäntavan vuoksi.

Uskomme kestäviin innovaatioihin, emme palaa hevosiin ja vaunuihin, jotta voimme elää paremmassa tasapainossa ekosysteemin ja toistemme kanssa. Siksi teemme kaikkemme tarjotaksemme kestäviä ja tehokkaita tuotteita, joita tulet mielellään käyttämään. Pure Effect on uuden sukupolven bioteknologiaan perustuva puhdistus- ja vaatteidenhoitoainesarja, joka perustuu aktiiviseen bakteeriviljelyyn, joka puhdistaa syvältä ja poistaa pahan hajun. Rasva ja lika hajotetaan ja hajua tuottavat bakteerit pidetään loitolla hyvien mikro-organismien avulla. Erittäin tiivistetyt muodot vähentävät tarpeetonta veden kuljetusta. Tuotteet ovat helposti biohajoavia ja perustuvat uusiutuviin luonnonvaroihin. Se on jotain, josta olemme vilpittömästi ylpeitä.

Käytämme luonnon omia puhdistusaineita, mikro-organismeja (tai mikrobeja). Ne huolehtivat luonnon biologisesta hajoamisesta tuottamalla entsyymejä ja muita orgaanista ainesta hajottavia aineita. Se on puhtaampi sekä yksinkertaisempi tapa ja ratkaisee hajuongelmat, joita perinteiset tuotteet eivät pysty ratkaisemaan.

Pure Effectin Instagram-tilille pääset tästä.