Johtoajatuksena kodin tekstiilien valinnassa meillä Kukka & Kaalissa on laadukkuus. Meille on ensisijaisen tärkeää, että pöytäliinat, sohvatyynynpäälliset, esiliinat tai muut kodin käyttötekstiilit ovat napakkaa puuvillaa / puuvillasekoitetta. Työn jäljen täytyy olla ehdottoman siisti. Sen lisäksi tekstiilien tulee olla näyttäviä. Tietysti.

Tiukan seulan läpi valikoimiimme ovat päässeet I Love it Here -tuotteet sekä belgialaiset, gobeliinityyppiset tyynynpäälliset. Kurkista ja ihastu! Näitä on ilo esitellä. Ota yhteyttä, jos jokin mieluinen malli on ehtinyt loppua.

Kodin tekstiilit

Järjestä seuraavan mukaan:

Belgialaiset koristetyynyt ovat herättäneet ihastusta niin nuorissa kuin vanhemmissakin. Huomaathan, että hinta on ilmoitettu ilman sisätyynyä. Voit kuitenkin ostaa meiltä myös hyvälaatuisen sisätyynyn.

I Love it Here -tuotesarjassa on keittiötekstiilien lisäksi myös kosmetiikkapusseja. Voit käyttää niitä myös moneen muuhun säilytykseen. Voit löytää tästä tuotesarjasta monia hyviä lahjaideoita ystävillesi, jotka asuvat kaukana. Tekstiileitä on helppo postittaa, jotkut menevät jopa kirjeenä.