Puhdas kylpyhuone ja wc on viihtyisä. Nämä joka päivä käytössä olevat tilat voivat olla yhtä aikaa käytännöllisiä ja kauniita. Niin siivousaineet kuin kosmetiikkapussitkin kestävät katseet. Tutustu näihin laadukkaisiin, tarkkaan valittuihin tuotteisiin! Kokeiltuasi Pure Effectin probioottisia siivoustuotteita et ehkä halua enää niistä luopua. Ne ovat myrkyttömiä ja tehokkaita. Ja mikä parasta; ne jatkavat lian ja rasvan hajottamista vielä silloinkin, kun sinä olet jo lopettanut siivoamisen.

Kylpyhuone

Järjestä seuraavan mukaan:

Oletko tullut ajatelleeksi, että usein kylpyhuoneessa ja wc:ssä ihmisillä on aikaa katsella ympärilleen? Nämä välttämättömät tilat ansaitsevat siis tulla somistetuiksi siinä missä muutkin huoneet.

Sisustusideoita kylpyhuoneeseen ja wc:hen

Ripusta seinille hauskoja, puhuttelevia, kauniita tai tärkeitä kuvia / valokuvia. Valikoimassamme on esimerkiksi upeat Sköna Tingin kukka- ja luontoaiheiset kuvat ja julisteet. Tee vaikkapa kollaasi erikokoisista, mutta tyyliltään yhteensopivista valokuvakehyksistä. Kehykset löydät täältä.

Kynttilät sopivat hyvin tasoille. Ne ovat kauniita, vaikka niitä ei poltettaisikaan muuta kuin juhlissa. Meiltä löydät kauniit hopeoidut, kristalliset tai keraamiset kynttilänjalat sekä erilaiset tuoksukynttilät.

Miksipä ei voisi asettaa patsasta katseenvangitsijaksi kylpyhuoneen tai wc:n pöydälle tai tasolle? Katso idea täältä. Toisen idean löydät täältä.

Pieni kukkakimppu, jota voidaan sanoa vaikkapa toilettikimpuksi, kerää katseet varmasti. Voit tehdä pieneen maljakkoon näyttävän kimpun muutamasta kukasta. Helppoa ja edullista, mutta huomio on taattu. Kukka & Kaalin blogista voit katsoa ideoita toilettikimppuihin.

Kylpyhuoneen ja wc:n sisustuksen voi viimeistellä huonetuoksulla. Näihin tiloihin sopivat hyvin erilaiset diffuuserit: tikkutuoksut tai keraamiset diffuuserit. Myös kipsistä valmistetut tuoksuesineet - simpukat, linnut, perhoset ja sydämet - ovat kauniita ja käytännöllisiä. Voit lisätä niihin tuoksua tiivistepullosta. Saat koottua tuoksuesineistä kauniita asetelmia pienelle tarjottimelle, kulhoon tai vaikkapa lasikuvun alle. Kupua nostamalla tuoksun määrää voi säädellä.