Uudista kotisi ilmettä pienillä jutuilla. Jo kiva sohvatyyny tai pari tekee ihmeitä. Ryhmä kynttilöitä kauniissa kynttilänjaloissa. Kaitaliina uudenlaisella kuosilla. Rakas, hauska tai muuten vain tärkeä valokuva upeissa kehyksissä ilahduttaa joka kerta sen nähdessä. Ja oletko tullut ajatelleeksi, että tuoksuillakin voi sisustaa? Meiltä löydät myös laajan valikoiman kynnysmattoja.

Valikoimassamme esimerkiksi klassiseen ja maalaisromanttiseen sisustustyyliin sopivia tuotteita: kukallisia kodin tekstiilejä, nostalgisia tauluja, vintage-aiheisia kuvia ja julisteita, hopeisia valokuvakehyksiä, lasisia huonetuoksuja, keskiaika-aiheisia koristetyynyjä, rustiikkisia kelloja ja muita ihania koriste-esineitä.

Kaikkia tuotteitamme yhdistää kauneus ja korkea laatu.

Piensisustus

Järjestä seuraavan mukaan:

Yhdistä hopea- ja kristallikynttilänjalkoja samaan ryhmään. Saat kauniin sommitelman, joka ilahduttaa, vaikka kynttilät eivät palaisikaan. Lisää ryhmään myös kauneimmat esineesi, esimerkiksi perintökellosi, mielikorusi tai jokin muu erityisen kaunis esine. Vaikutelma on uudenlainen, jos kokoat kynttilät isolle tarjottimelle. Voit myös asetella niitä eri korkeuksille esimerkiksi kauniiden kirjapinojen avulla.

Kauniista tuoksudiffuuserista ja tuoksukynttilöistä saat koottua ihania asetelmia kodin tunnelmalliseen sisustukseen. Lisää asetelmaan valokuva, patsas tai kaunis kukkakuva. Saat vaihtuvan sisustuselementin helposti.