Olemme iloisia voidessamme tarjota ranskalaisen Mathilde M:n ylellisiä ja korkealaatuisia tuoksuja. Valikoimamme sisältää useita harvinaislaatuisia tuoksutuotteita. Meiltä löydät niin tuoksukynttilät, diffuuserit (tikkutuoksut), suihkautettavat tekstiilituoksut kuin tuoksuesineetkin.

Tuoksut

Järjestä seuraavan mukaan:

Ainutlaatuiset tuoksuesineet ovat Mathilde M:n erikoisuus. Niillä tuot tuoksun kaikkialle kotiisi. Tuoksuesineitä voit pitää esillä koristeina tai asettaa ne tuoksua tuomaan niin vaatekaappeihin kuin laatikoihinkin. Nauti ylellisistä tuoksuista ohi kulkiessasi tai jokaisella kaapin avauksella. Voit asettaa tuoksuesineet myös pienen kuvun alle ja säädellä siten tuoksun voimakkuutta huoneessa. Tuoksuesineet ovat kipsiä ja valmistettu käsityönä. Ne levittävät tuoksua hitaasti pitkän aikaa. Voit myöhemmin vahvistaa sitä suihkautettavilla tuoksutiivisteillä. Tuoksutiivisteet ovat tulossa valikoimaamme myöhemmin. Vältä suoraa kosketusta herkkien tekstiilien ja huonekalujen kanssa.

Tekstiilituoksuilla tuot arkeesi ylellisyyttä. löydät meiltä liinavaatteisiin suihkautettavat tuoksut, jotka eivät tahraa tekstiilejä. Tuoksut sopivat käytettäväksi esimerkiksi lakanoihin, tyynyihin, verhoihin ja sohviin.

Tuoksudiffuuserit (tikkutuoksut) levittävät yhtäjaksoisesti tuoksua useiden viikkojen ajan. Tuoksu nousee rottinkitikkuja pitkin kapillaarisesti ja leviää niistä ilmaan. Tuoksun voimakkuutta ja kestoa voi säädellä tikkujen määrää muuttamalla sekä niitä kääntelemällä. Mitä enemmän tikkuja on käytössä, sitä nopeammin tuoksu leviää huoneeseen ja kuluu. Myös tikkujen kääntäminen lisää tuoksun leviämistä. Tuoksun kesto riippuu käytössä olevien tikkujen määrästä, niiden käännön tiheydestä, tilan koosta sekä lämpötilasta. Voit täyttää lasiastiat erikseen myytävistä täyttöpulloista, kun tuoksu kuluu loppuun. Myös rottinkitikut on hyvä vaihtaa muutaman täytön välein. Ajan myötä rottinkitikut keräävät pölyä ja saattavat tukkeutua, jolloin niiden teho heikkenee.

Siirry Mathilde M:n Instagramiin tästä.