Laadukkaat valokuvakehykset aidolla lasilla ovat yksi pääartikkeleistamme. Siksi meillä onkin laaja valikoima erilaisia hopeoituja kehyksiä. Niiden hinta-laatu-suhde on erinomainen. Kehykset tulevat meille Saksasta, jossa EDZARD® on toiminut jo lähes 50 vuotta.

Edzardin valokuvakehysten ominaisuudet:

  • Kaikissa kehyksissä on aito lasi.
  • Kehyksen pinta on hopeoitu ja käsitelty tummumattomaksi. Pyyhkiminen kostealla liinalla riittää.
  • Kehyksen tausta on samettia, joka tekee kehyksestä ylellisen.
  • Kaikissa kehyksissä on jalka, jonka avulla kehys voidaan asettaa tasolle pysty- tai vaakasuoraan.
  • Useimmissa kehyksissä on ripustuslenkit, joiden avulla kehys voidaan ripustaa seinälle joko pysty- tai vaakasuoraan. Ellei ripustuslenkkejä ole, asia on erikseen mainittu.
  • Muotoilu on tyylikkään ajaton. Kehykset sopivat monenlaiseen sisustukseen.

Valokuvakehykset

Järjestä seuraavan mukaan:

Kokoa erilaisista kehyksistä kollaasi seinälle ja nauti ihanista muistoista. Lopputulos on kiinnostava, mutta samalla harmoninen, kun erilaisia kehyksiä yhdistää sama tyyli. Erilaiset kehysten muotoilut ja koot tekevät asetelmasta mielenkiintoisen. Ripustaessasi useita kehyksiä seinälle ryhmäksi, tasaa ryhmän ulkoreunat, niin kokonaisuus on rauhallinen.

Saat kauniin sommitelman asettamalla erilaisia kehyksiä pöydälle ja yhdistämällä valokuviin esimerkiksi kukkamaljakon tai upean jalallisen tarjoiluvadin, johon asettelet kauniita konvehteja tai koriste-esineitä. Sekä kukkamaljakot että jalallinen tarjoiluvati ovat käsin puhallettua kristallia ja niissä on upea platinareunus. Löydät pienemmän kukkamaljakon täältä ja kookkaamman maljakon löydät tästä linkistä. Korkeasta laadusta huolimatta, nämä huikean kauniit tuotteet ovat kohtuuhintaisia. Jalallisen kristallitarjoiluvadin kauniilla kuvulla löydät täältä.

Ympäröi itsesi perheen ja ystävien kuvilla ja tunne, kuinka he olisivat aina lähelläsi.