Kastelukannu sinkki, Plint

alkaen 62,50 €


Kuvaus

Tämä laadukas kannu ei vuoda kuten valitettavan monet halpiskannut usein vuotavat. Tämä on tehty kestämään käyttöä – ja myös katseita. Kastelukannun muotoilu on hauska: ylhäältä päin katsottuna se on pyöreä. Messinkinen suihkupää ja muut yksityiskohdat viimeistelevät kannun ja antavat ylellisen vaikutelman.

Materiaali: Kuumasinkitty metalli messinkisellä suihkupäällä


Plint -kastelukannumme on valmistettu kestämään useita vuosia. Ne on valmistettu normaalia paksummista rautalevyistä ja vahvemmista hitseistä. Viimeistely on kauniin rouhea.


Kun kastelukannu on valmis, se kuumasinkitään upottamalla 460 asteiseen sinkkiseokseen. Sinkki kiinnittyy rautaan kuin paksu siirappi. Kun kannu nostetaan ylös, sen annetaan roikkua ja valua 20 minuuttia. Tämä on ehdottomasti paras tapa estää raudan ruostuminen.


Tämän jälkeen värjättävät kannut ripustetaan koukkuihin ja ajetaan jauhemaalaustunnelin läpi, jossa maali kiinnittyy kuumasinkittyyn sinkkikerrokseen. Tässä kannut saavat ominaisen pinnan, joka näyttää siltä, että maalia on tullut paikka paikoin liikaa. Se on kuitenkin paksu ja epätasainen sinkkikerros, joka tulee esiin.


Maalaamattomat kannut säilyttävät sinkin värin ja käynnistävät hitaan hapetusprosessin eli sinkki patinoituu pikkuhiljaa. Jos haluat tämän prosessin sujuvan nopeammin, voit käyttää laimeaa happoa, esimerkiksi hapanmaitotuotetta. Se nopeuttaa hapettumista, joka antaa mattapinnan. Kuumasinkitys menettää täyden korjausvarmuutensa noin 50 vuoden kuluttua.