Pitkävaikutteinen lannoite vesiviljelyyn, Leni Blusana

Pitkävaikutteinen lannoite vesiviljelyyn, Leni Blusana

alkaen 9,45 €


Kuvaus

Lewatit HD 50: Biologisesti tasapainoinen erikoislannoite vesiviljelyyn. Tarjoaa kasville kaikki välttämättömät ravintoaineet 3–4 tai 5–6 kuukaudeksi. Nopeakasvuiset kasvit (esim. fiikukset, köynnösvehkat jne.) hyötyvät lannoituksesta 50 ml 3–4 kuukauden välein. Hidaskasvuisille (esim. kaktukset, orkideat jne.) kertalannoitus 30 ml riittää 5–6 kuukauden ajaksi. Useimmat huonekasvit eivät halua lannoitusta lepokauden aikana.


Annostelu: kasvin koosta riippuen 30-50 ml (1 mittakuppi = 30 ml). Alle 50 cm korkuisille kasveille riittää 30 ml, ja yli 50 cm korkuisille kasveille annostellaan 50 ml jokaista 50 senttimetriä kohden.

Lisää säiliöön tai ripottele lannoiterakeet hydrosoran päälle ja kastele.


Lewatit HD 50 on ionin vaihtoon perustuva NPK-lannoite (2 % N, 1 % P2O5, 2 % K2O). Lannoite on tarkoitettu ainoastaan koristekasvien lannoittamiseen! Lannoite ei liukene veteen. Käytetty kantaja-aine (muovia) kuuluu sekajätteeseen.


Säilytys: Pakkanen ei vaikuta lannoitteen ominaisuuksiin. Säilytä poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta. Jos lannoitetta säilytetään pitkään, tilavuus ja paino vähenevät kosteuden haihtumisen vuoksi. Vaikutus kuitenkin säilyy. Tuotetta saa käsitellä ja käyttää vain tämän käyttöohjeen mukaisesti. Emme ole vastuussa väärän varastoinnin tai käytön seurauksista.