Probioottinen lattianpesuaine, Pure Effect CLEAN FLOOR

Probioottinen lattianpesuaine, Pure Effect CLEAN FLOOR

Varastossa

Kuvaus

Pure Effect CLEAN FLOOR on pH-neutraali mikrobinen ja tehokas lattioiden puhdistusaine. Pure Effect CLEAN FLOOR käyttää myrkyttömiä mikrobeja ja biotekniikkaa puhdistamiseen ja desinfiointiin. Mikrobit ovat luonnon omia puhdistusaineita, jotka hajottavat likaa ja bakteereja. Pure Effect CLEAN FLOOR -tuotetta voidaan käyttää millä tahansa lattialla, joka kestää vettä (laatta muovilaminaatti, käsitelty puulattia jne.).


Pure Effect CLEAN FLOOR-tuotteen terveelliset mikrobit jatkavat toimintaansa puhdistuksen jälkeenkin, mikä ehkäisee ja poistaa epämiellyttäviä hajuja. Tuote on hellävarainen ja pH-tasapainoinen, mutta sillä on kyky hajottaa rasvaa ja likaa. Rajoita käyttöä öljytyillä puulattioilla ja muista käsitellä ne tarvittaessa öljyllä.


Sisältää: 300 ml Pure Effect CLEAN FLOOR -tuotetta muovipullossa


Annostus: Annostus ämpäriin (1:200).

Laimenna 15 ml tiivistettä 3 litraan kylmää/haaleaa vettä.

Laimenna 30 ml tiivistettä 6 litraan kylmää/haaleaa vettä.


Sisältö: 5-10 % ionitonta pinta-aktiivista ainetta, <5 % amfoteeristä pinta-aktiivista ainetta, hajusteita, fenoksietanolia. Sisältää myös bakteeriviljelmää, aktiivista käymisuutetta ja vettä.


Säilyvyys: Avattu pullo säilyy 2 vuotta. Säilytä kuten muitakin puhdistusaineita. Normaalissa huonelämpötilassa, ei suorassa auringonpaisteessa.


Lue lisää, mitä valmistaja kertoo tuotteistaan:


Anna bakteerien huolehtia materiaaleistasi


Nykyään "puhdas" tarkoittaa muutakin kuin vain lian poistamista. Yhä useammat valitsevat ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Monet haluavat myös tuoda hyviä bakteereja elämäänsä – kehoon ja kotiin – probioottisemman elämäntavan vuoksi.


Uskomme kestäviin innovaatioihin, emme palaa hevosiin ja vaunuihin, jotta voimme elää paremmassa tasapainossa ekosysteemin ja toistemme kanssa. Siksi teemme kaikkemme kehittääksemme kestäviä ja tehokkaita tuotteita, joita tulet mielellään käyttämään. Pure Effect on uuden sukupolven bioteknologiaan perustuva puhdistus- ja vaatteidenhoitoainesarja, joka perustuu aktiiviseen bakteeriviljelyyn, joka puhdistaa syvältä ja poistaa pahan hajun. Rasva ja lika hajotetaan ja hajua tuottavat bakteerit pidetään loitolla hyvien mikro-organismien avulla. Erittäin tiivistetyt muodot auttavat tarpeettomien vesikuljetusten vähentämisessä. Tuotteet ovat helposti biohajoavia ja perustuvat uusiutuviin luonnonvaroihin. Siitä olemme vilpittömästi ylpeitä.


Käytämme luonnon omia puhdistusaineita, mikro-organismeja (tai mikrobeja). Ne huolehtivat luonnon biologisesta hajoamisesta tuottamalla entsyymejä ja muita orgaanista ainesta hajottavia aineita. Se on puhtaampi sekä yksinkertaisempi tapa ja ratkaisee hajuongelmat, joita perinteiset tuotteet eivät pysty ratkaisemaan.