Probioottinen siivousaine kylpyhuoneeseen, Pure Effect CLEAN BATH

Varastossa

Kuvaus

1000 ml pullo käyttövalmista liuosta kalkinpoistoon ja kovempiin tahroihin


Pure Effect on uuden sukupolven probioottinen puhdistusainesarja, joka perustuu aktiiviseen bakteeriviljelyyn. Tuotteet ovat riittoisia ja tehokkaita ja niiden kehittelyssä on huomioitu sinut, läheisesi ja yhteinen ympäristömme.


Pure Effect CLEAN BATH on tehokas puhdistusaine saippua-, shampoo- ja vesitahrojen sekä kalkkisaostumien poistamiseen. Säännöllisesti käytettynä Pure Effect CLEAN BATH ehkäisee saostumien muodostumista. Pure Effect CLEAN BATH on hapan tuote, joka perustuu maitohappobakteerien aktiivisiin käymisuutteisiin (pH 3,5), ja pitää laatat saumoineen, kylpyammeen ja suihkutilan erittäin puhtaina. Pure Effect CLEAN BATHIA ei kannata jättää marmorin tai muiden herkkien materiaalien päälle liian pitkäksi aikaa. Herkille alueille suosittelemme Pure Effect ALL CLEANIA.


CLEAN BATH on valmis seos välittömään käyttöön ruostumattomalle teräkselle, kromille, keramiikalle, saumoille, wc:ssä, pesualtaassa, kylpyammeessa, hanoissa, suihkun ovissa ja pesualtaissa. Kaada CLEAN BATH sienelle/puhdistusliinalle ja levitä tasaisesti pinnalle. Huuhtele pois vedellä tai kostealla liinalla. Pyyhi kuivalla liinalla välttääksesi raitoja esimerkiksi lasisuihkuovissa.


Sisältö:

<2 % amfoteeristä pinta-aktiivista ainetta, <2 % ionitonta pinta-aktiivista ainetta, hajusteita. Sisältää myös aktiivista käymisuutetta Lactobacilluksesta ja vettä.


Säilyvyys: Avattu pullo säilyy 2 vuotta. Säilytä kuten muitakin puhdistusaineita normaalissa huonelämpötilassa, ei suorassa auringonpaisteessa.


Lue lisää, mitä valmistaja kertoo tuotteistaan:


Anna bakteerien huolehtia materiaaleistasi


Nykyään "puhdas" tarkoittaa muutakin kuin vain lian poistamista. Yhä useammat valitsevat ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Monet haluavat myös tuoda hyviä bakteereja elämäänsä – kehoon ja kotiin – probioottisemman elämäntavan vuoksi.


Uskomme kestäviin innovaatioihin, emme palaa hevosiin ja vaunuihin, jotta voimme elää paremmassa tasapainossa ekosysteemin ja toistemme kanssa. Siksi teemme kaikkemme kehittääksemme kestäviä ja tehokkaita tuotteita, joita tulet mielellään käyttämään. Pure Effect on uuden sukupolven bioteknologiaan perustuva puhdistus- ja vaatteidenhoitoainesarja, joka perustuu aktiiviseen bakteeriviljelyyn, joka puhdistaa syvältä ja poistaa pahan hajun. Rasva ja lika hajotetaan ja hajua tuottavat bakteerit pidetään loitolla hyvien mikro-organismien avulla. Erittäin tiivistetyt muodot auttavat tarpeettomien vesikuljetusten vähentämisessä. Tuotteet ovat helposti biohajoavia ja perustuvat uusiutuviin luonnonvaroihin. Siitä olemme vilpittömästi ylpeitä.


Käytämme luonnon omia puhdistusaineita, mikro-organismeja (tai mikrobeja). Ne huolehtivat luonnon biologisesta hajoamisesta tuottamalla entsyymejä ja muita orgaanista ainesta hajottavia aineita. Se on puhtaampi sekä yksinkertaisempi tapa ja ratkaisee hajuongelmat, joita perinteiset tuotteet eivät pysty ratkaisemaan.