Probioottinen yleispuhdistusaine, Pure Effect ALL CLEAN aloituspakkaus

Varastossa

Kuvaus

Pure Effect ALL CLEAN on pH-neutraali, maitohappobakteereja sisältävä yleispuhdistusaine, joka sopii lähes kaikkeen kodin siivoukseen. Pure Effect ALL CLEAN käyttää myrkyttömiä mikrobeja ja biotekniikkaa puhdistamiseen ja desinfiointiin. Mikrobit ovat luonnon omia puhdistusaineita, jotka hajottavat likaa ja bakteereja. Pure Effect ALL CLEAN -tuotetta voidaan käyttää millä tahansa vettä kestävällä pinnalla, kuten wc:ssä, suihkussa, peilissä, ruostumattomassa teräksessä, keramiikassa ja keittiön työtasoissa. Se toimii jopa herkillä ja huokoisilla materiaaleilla, kuten kivellä ja marmorilla.


Aloituspakkaus sisältää: Suihkepullo (300 ml) sekoittamiseen ja tiiviste (30 ml). Pullollinen eli 30 ml tiivistettä riittää kahteenkymmeneen kokonaiseen sumutuspullolliseen.


Säilyvyys: Avattu pullo säilyy 2 vuotta. Säilytä kuten muitakin puhdistusaineita. Normaalissa huonelämpötilassa, ei suorassa auringonpaisteessa.


ALL CLEAN sopii kaikille vettä kestäville pinnoille – wc, ikkunat, peilit, ruostumaton teräs, keramiikka, keittiön pinnat, tahranpoisto tekstiileistä ja paljon muuta. Voit suihkauttaa myös lattialle wc-istuimen ympärille hajun estämiseksi. Hellävarainen kodin materiaaleille ja ihanteellinen herkkien materiaalien, kuten marmorin ja muiden huokoisten pintojen, puhdistukseen.


Pidä ALL CLEAN aina käden ulottuvilla. Pieni pullo korvaa wc-puhdistusaineet, lasinpuhdistusaineet ja perinteiset monikäyttöiset puhdistusaineet. Käytä erityisen vaikeita haasteita (kuten hapanta pH:ta vaativia kalkkitahroja) varten Pure Effect CLEAN BATH -tuotetta.


Tästä tuotteesta olemme erityisen innoissamme. Tuote on paitsi kaunis, myös ympäristöystävällinen ja tehokas. Tuotteen vaikutus perustuu maitohappobakteereihin, mikä on ihan huippua. Se tarkoittaa, että kotonamme on vähemmän kemikaaleja. Pieni pakkaus on riittoisa ja siksi edullinen. Tuote sopii lähes kaikkeen kodin siivoukseen. Plussaa vielä on sekin, ettei aine tuoksu. Niin, päinvastoin poistaa pahoja hajuja, myös tekstiileistä. Mitä enempää kodin puhdistusaineelta voisi vielä vaatia? No, ehkä sen, että tuote olisi kotimainen. Tämä tuote on ruotsalainen, kotimaassa ei tällaista valitettavasti valmisteta.


Tämän rinnalla käytämme Pure Effect CLEAN BATH -tuotetta kylpyhuoneessa, johon kertyy kalkkisaostumia. Täydellinen parivaljakko!


Lue lisää, mitä valmistaja kertoo tuotteistaan:


Anna bakteerien huolehtia materiaaleistasi


Nykyään "puhdas" tarkoittaa muutakin kuin vain lian poistamista. Yhä useammat valitsevat ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Monet haluavat myös tuoda hyviä bakteereja elämäänsä – kehoon ja kotiin – probioottisemman elämäntavan vuoksi.


Uskomme kestäviin innovaatioihin, emme palaa hevosiin ja vaunuihin, jotta voimme elää paremmassa tasapainossa ekosysteemin ja toistemme kanssa. Siksi teemme kaikkemme kehittääksemme kestäviä ja tehokkaita tuotteita, joita tulet mielellään käyttämään. Pure Effect on uuden sukupolven bioteknologiaan perustuva puhdistus- ja vaatteidenhoitoainesarja, joka perustuu aktiiviseen bakteeriviljelyyn, joka puhdistaa syvältä ja poistaa pahan hajun. Rasva ja lika hajotetaan ja hajua tuottavat bakteerit pidetään loitolla hyvien mikro-organismien avulla. Erittäin tiivistetyt muodot auttavat tarpeettomien vesikuljetusten vähentämisessä. Tuotteet ovat helposti biohajoavia ja perustuvat uusiutuviin luonnonvaroihin. Siitä olemme vilpittömästi ylpeitä.


Käytämme luonnon omia puhdistusaineita, mikro-organismeja (tai mikrobeja). Ne huolehtivat luonnon biologisesta hajoamisesta tuottamalla entsyymejä ja muita orgaanista ainesta hajottavia aineita. Se on puhtaampi sekä yksinkertaisempi tapa ja ratkaisee hajuongelmat, joita perinteiset tuotteet eivät pysty ratkaisemaan.