Probioottiset siivousaineet, kolmen setti

Probioottiset siivousaineet, kolmen setti

Varastossa

Kuvaus

Pure Effect yleispuhdistusaine ALL CLEAN aloituspakkaus & kalkinpoistoon ja kylpyhuoneeseen CLEAN BATH & lattianpesuaine CLEAN FLOOR


ALL CLEAN Suihkepullo (300 ml) sekoittamiseen ja tiiviste (30 ml). Pullollinen eli 30 ml tiivistettä riittää kahteenkymmeneen kokonaiseen sumutuspullolliseen.

&

CLEAN BATH 1000 ml pullo käyttövalmista liuosta kalkinpoistoon ja kovempiin tahroihin

&

CLEAN FLOOR ämpäriin laimennettava tuote lattian pesuun, 300 ml pullo riittää 10–20 ämpärilliseen (3-6 litraa)


Lue lisää, mitä valmistaja kertoo tuotteistaan:


Anna bakteerien huolehtia materiaaleistasi


Nykyään "puhdas" tarkoittaa muutakin kuin vain lian poistamista. Yhä useammat valitsevat ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Monet haluavat myös tuoda hyviä bakteereja elämäänsä – kehoon ja kotiin – probioottisemman elämäntavan vuoksi.


Uskomme kestäviin innovaatioihin, emme palaa hevosiin ja vaunuihin, jotta voimme elää paremmassa tasapainossa ekosysteemin ja toistemme kanssa. Siksi teemme kaikkemme kehittääksemme kestäviä ja tehokkaita tuotteita, joita tulet mielellään käyttämään. Pure Effect on uuden sukupolven bioteknologiaan perustuva puhdistus- ja vaatteidenhoitoainesarja, joka perustuu aktiiviseen bakteeriviljelyyn, joka puhdistaa syvältä ja poistaa pahan hajun. Rasva ja lika hajotetaan ja hajua tuottavat bakteerit pidetään loitolla hyvien mikro-organismien avulla. Erittäin tiivistetyt muodot auttavat tarpeettomien vesikuljetusten vähentämisessä. Tuotteet ovat helposti biohajoavia ja perustuvat uusiutuviin luonnonvaroihin. Siitä olemme vilpittömästi ylpeitä.


Käytämme luonnon omia puhdistusaineita, mikro-organismeja (tai mikrobeja). Ne huolehtivat luonnon biologisesta hajoamisesta tuottamalla entsyymejä ja muita orgaanista ainesta hajottavia aineita. Se on puhtaampi sekä yksinkertaisempi tapa ja ratkaisee hajuongelmat, joita perinteiset tuotteet eivät pysty ratkaisemaan.