Pure Effect CLOTHING & SHOE MIST vaatteiden ja kenkien raikastaja


Kuvaus

Määrä: 75 ml


Pure Effect CLOTHING AND SHOE MIST on hellävarainen, probioottinen tuote vaatteiden ja kenkien raikastamiseen. Sen bioteknologiaan perustuvat ainesosat käyttävät aktiivista bakteeriviljelmää, joka hajottaa likaa ja poistaa pahoja hajuja sekä hajujen lähteitä. Se pidentää pesun välistä aikaa ja voi toimia vaihtoehtona kuivapesulle.


Pullon sisältö on valmiiksi sekoitettu ja sitä voidaan käyttää sellaisenaan kaikille vaatteille ja tekstiileille, kuten farkuille, päällysvaatteille, neuleille, puseroille, laukuille, takeille, huiveille ja kengille. Pure Effect CLOTHING AND SHOE MIST -tuotteessa on hienovarainen tuoksu. Valitse neljästä eri tuoksusta. Tuote on myös pH-neutraali, ei sisällä väriaineita ja sillä on antistaattinen vaikutus. Älä käytä esineille, jotka normaalisti ovat herkkiä vedelle (kuten nahka), kokeilematta tuotetta ensin näkymättömälle alueelle.


Sisällys:

<5 % ionitonta pinta-aktiivista ainetta, bakteeriviljelmää, hajustetta, säilöntäainetta (2-bromi-2-nitropropaani-1,3-dioli). Sisältää myös vettä.